Zomer voetbalkamp

Wil jij deze zomer lekker voetballen, plezier maken en veel leren? Kom dan samen met je vrienden / vriendinnen naar het GS Sports voetbalkamp op 4, 5 en 6 juli 2020 in Abcoude!

Tijdens de voetbalkampen van GS Sports leer jij je voetbaltalenten volledig te benutten. Samen werken we aan één doel: nog beter worden! Met een uitdagend en afwisselend programma dat jou motiveert om te werken aan je techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel. Het programma is een mooie mix van trainingen, wedstrijdvormen en leuke activiteiten die worden gegeven door onze ervaren jeugdtrainers.

Met jouw deelname aan het GS Sports Voetbalkamp steun jeKiKa! Minimaal 10% van de opbrengst gaat naar KiKa en daarmee kunnen kinderen die ziek zijn worden geholpen en genezen.

Voor wie?

Het GS Sports Voetbalkamp wordt georganiseerd voor alle jongens en meisjes tussen de 6 (geb.jaar 2014) en 12 jaar (geb.jaar 2008) Voetballers en niet-voetballers, leden van FC Abcoude en andere sportverenigingen; iedereen is welkom! Het aantal plaatsen is beperkt ( maximaal 50 deelnemers ) dus schrijf je op tijd in. De groepen worden ingedeeld op basis van leeftijd.

0 0
Feed

Schrijf een reactie