De trainer

Ik ben Genaro Snijders een oud profvoetballer die meer dan 15 jaar actief is geweest in het betaald voetbal.

Op 12-jarige leeftijd gestart in de jeugd opleiding bij AZ Alkmaar op mijn 16e ben ik naar Vitesse Arnhem overgestapt en daar vervolgens op  18-jarige leeftijd gedebuteerd in de eredivisie . Hierna heb ik meer dan 140 betaalde voetbal wedstrijden gespeeld in het binnen en buitenland bij clubs als Willem-II, FC Dordrecht, Vitesse en Notts County.

Ik sta bekend om mijn enorme snelheid en kracht in duels en was altijd opzoek naar individuele actie om een goal of een goede assists af te leveren.

Ik heb zelf het maximale uit mijn carrière gehaald door twee keer zo hard te werken en te trainen. Met deze ervaring weet ik als geen ander wat er gevraagd wordt om de top te bereiken maar tevens weet ik ook heel goed wat de valkuilen zijn. Dit wil ik graag meegeven aan mijn spelers om meer succes te behalen.

Zelf ben ik als ambassadeur vaak betrokken bij maatschappelijke projecten om de samenleving te verbeteren. Wij vinden het bij GS sports belangrijk dat elk kind de mogelijkheid krijgt om te sporten.