Verbeter jouw voetbalskills deze zomer tijdens het GS Sports Voetbalkamp!

Beleef de leukste voetbaldagen van je leven deze zomer!

Wil jij deze zomer lekker voetballen, plezier maken en veel leren? Kom dan samen met je vrienden / vriendinnen naar het GS Sports voetbalkamp in Abcoude!

 

Tijdens de voetbalkampen van GS Sports leer jij je voetbaltalenten volledig te benutten. Samen werken we aan één doel: nog beter worden! Met een uitdagend en afwisselend programma dat jou motiveert om te werken aan je techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel. Het programma is een mooie mix van trainingen, wedstrijdvormen en leuke activiteiten die worden gegeven door onze ervaren jeugdtrainers.

 

Met jouw deelname aan het GS Sports Voetbalkamp steun je KiKa! Een deelname van de opbrengst gaat naar KiKa en daarmee kunnen kinderen die ziek zijn worden geholpen en genezen.         

Kika logo

Voor wie?

Het GS Sports Voetbalkamp wordt georganiseerd voor alle jongens en meisjes tussen de 6 (geb.jaar 2014) en 12 jaar (geb.jaar 2008) Voetballers en niet-voetballers, leden van FC Abcoude en andere sportverenigingen; iedereen is welkom! Het aantal plaatsen is beperkt dus schrijf je op tijd in. De groepen worden ingedeeld op basis van leeftijd.

 

Wanneer?

  • 4, 5 en 6 juli 2020  - Uitverkocht
  • 18, 19 en 20 juli 2020  75% Verkocht
  • Zonder overnachting 

 

Tijden

  • 09:00 – 12:30 uur

 

Waar?

  • FC Abcoude
    Sportpark de Hollandse Kade
    Ruwelspad 1

Kosten

De investering voor het 3-daagse GS Sports Voetbalkamp
bedraagt € 149,-.

 

Het GS Sports trainingstenue (speciale voetbalkamp editie, bestaande uit een t-shirt), drankjes en tussendoortjes zijn bij de prijs inbegrepen. Er wordt iedere dag voor voldoende eten (broodjes, fruit, etc.) en drinken gezorgd.

 

Aan het eind van het kamp ontvangen alle deelnemers een goodybag en een leuk aandenken aan het GS Sports Voetbalkamp!

 

Aanmelden voor het GS Sports Voetbalkamp

Door onderstaand formulier in te vullen wordt de aanmeldprocedure voor het GS Sports Voetbalkamp gestart. Nadat wij het volledig ingevulde formulier hebben ontvangen, sturen wij een mail retour met daarin alle informatie en een betaallink (via Ideal).

 

 

FAQ

Aanmelden

Persoonsgegevens deelnemer:

Geboortedatum

Adresgegevens deelnemer

Contactgegevens ouder(s)

Datum

4, 5 en 6 juli
18, 19 en 20 juli

Informatie deelnemer

Kledingmaat

Medische gegevens deelnemer

Algemene voorwaarden

Hierbij schrijf ik mijn zoon/dochter officieel in voor het GS Sports Voetbalkamp zomer 2020. Ik ontvang binnen 2 weken, na betaling, een bewijs van inschrijving. Met uw inschrijving geeft u tevens toestemming dat de foto’s die tijdesn het voetbalkamp worden gemaakt online en offline gedeeld mogen worden. Ook zullen er tijdens het kamp videobeelden gemaakt worden voor promotionele doeleinden van het GS Sports Voetbalkamp *
Icoon telefoon

Meld je vandaag nog aan voor het voetbalkamp van GS Sports deze zomer in Abcoude!

Vul het formulier in