Jij bepaalt je eigen succes

BELIEVE - WORK - ACHIEVE

Contact

Over GS Sports

GS Sports is in 2018 opgericht door Genaro Snijders, een oud-profvoetballer die meer dan 10 jaar actief is geweest in het betaald voetbal. Tijdens zijn actieve loopbaan heeft Genaro veel geleerd over topsport en deze waardevolle kennis en ervaringen wil hij graag delen en meegeven aan de leden van GS Sports.


Onze filosofie is dat iedereen zijn of haar eigen succes bepaalt. Wij besteden veel aandacht aan de individuele techniek en de persoonlijke ontwikkeling van onze leden. Met de ervaring en kennis die wij in huis hebben, weten we als geen ander wat er van je gevraagd wordt als je succesvol wilt zijn.


Wij werken uitsluitend met professioneel ingestelde trainers, die geloven in ieders talent en onze leden op een positieve manier motiveren en ondersteunen om hun persoonlijke doelstellingen te behalen. Zowel op sportief gebied als op sociaal en maatschappelijk gebied.


Wij vinden het bij GS Sports belangrijk dat iedereen de mogelijkheid krijgt om te sporten en werken samen met o.a. gemeentes, stadsdelen en andere organisaties en goede doelen om op die manier bij te dragen aan een betere samenleving.

 

Naast het volgen van voetbaltrainingen bij onze voetbalschool, kun je bij GS Sports terecht voor personal training, voedingsadvies, voetbalfeestjes en –events. Ook organiseren wij voetbalkampen en bootcamps die worden gegeven door 1 van onze ervaren en gediplomeerde trainers.

Lees meer over onze trainingen
Icoon telefoon

Meld je nu aan bij GS Sports en bepaal je eigen succes!

Bel ons