Leer trainer Genaro Snijders kennen

BELIEVE - WORK - ACHIEVE

Contact

Over Genaro Snijders

Mijn naam is Genaro Snijders en ik ben een oud-profvoetballer die meer dan 15 jaar actief is geweest in het betaald voetbal.

 

Op 12-jarige leeftijd ben ik gestart in de jeugdopleiding bij AZ Alkmaar en op mijn 16e ben ik naar Vitesse Arnhem overgestapt, waar ik vervolgens op 18-jarige leeftijd debuteerde in de eredivisie. Na dit debuut heb ik meer dan 140 wedstrijden in het betaald voetbal gespeeld in zowel binnen- als buitenland, bij clubs als Willem II, FC Dordrecht, Vitesse en Notts County. Ik sta bekend om mijn enorme snelheid en kracht in duels en was altijd op zoek naar individuele acties om een goal of een goede assist af te leveren.

 

Zelf heb ik het maximale uit mijn carrière gehaald door twee keer zo hard te werken en te trainen. Met deze ervaring weet ik als geen ander wat er van je wordt gevraagd als je de top wilt bereiken. Daarnaast weet ik ook heel goed wat de valkuilen zijn. Dit alles wil ik graag meegeven aan mijn spelers en leden zodat ze nog meer uit zichzelf kunnen halen. Het gaat om een gedragsverandering. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen zijn eigen succes bepaalt. Door onze manier van trainen, maar ook door gesprekken daarbuiten te voeren wil ik onze spelers en leden prikkelen met persoonlijke aandacht. Zowel op sportief als op sociaal en maatschappelijk gebied. Zelf ben ik als ambassadeur vaak betrokken bij maatschappelijke projecten om de samenleving te verbeteren.

 

Ik ben in het bezit van het Trainer Coach UEFA C diploma en daarnaast een gediplomeerd personal trainer.

Icoon telefoon

Meer weten over de trainingen van Genaro Snijders? Neem contact op!

Bel ons