Groepstrainingen

De groepstrainingen van 30 lessen per seizoen vinden plaats op maandag tussen 15:30 en 19:30 uur en staan onder leiding van Genaro Snijders. Deze techniektraining duurt 60 minuten en je wordt ingedeeld in een groep naar niveau en leeftijd.

 

GS Sports Voetbalschool biedt groepstrainingen aan waarbij niet alleen aan je technische vaardigheden wordt gewerkt, maar ook aan je relevante sociale vaardigheden. De spelers worden op een professionele manier gecoacht waarbij persoonlijke ontwikkeling voorop staat.

 

Bij GS Sports voetbalschool is iedereen welkom, ongeacht het niveau. Onze voetbaltraining is bedoeld voor jongens en meisjes. Alle spelers dragen het tenue van GS Sports Voetbalschool tijdens de trainingen.

 

GS Sports Voetbalschool onderscheidt zich ten opzichte van andere voetbalscholen door de professionele manier van trainen en de persoonlijke aandacht en begeleiding die we aan alle spelers geven. De trainingsstof biedt een goede en belangrijke aanvulling op de training die bij de voetbalclub wordt gevolgd.


Onderstaande onderdelen komen terug in onze voetbaltrainingen:

  • Techniekoefeningen (balvaardigheid, passing, trappen, bewegingen en tactisch inzicht)
  • Partij- en duelvormen
  • Loop coördinatie
  • Krachttraining (trapkracht, duelkracht, zorgen voor een stabiele houding)
  • Sociale vaardigheden (mentaliteit, doorzettingsvermogen en coachbaarheid

Tijden groepstrainingen:

Maandag 15.30 - 19.30 uur

 

Locatie:

FC Abcoude

Sportpark de Hollandse Kade

Ruwelspad 1

Ben je er klaar voor? Bel ons!